Шоколад на вустах
Віч-на-віч, ми з тобою одні.
Мрії всі, їх несе свіжий вітер,
Поміж слів десь є правда на дні.
Приспів:
Шоколад на вустах,
Поцілунок, як птах,
Між нами щось неймовірне.
Тане звук в іменах,
Ми блукаємо в снах,
Кохання – річ непокірна.
Вгору-вниз, горизонт, вертикалі,
Сонця блиск, і закохані ми.
Без вини від усіх ми тікали,
Наші сни у полоні весни.
Бачу я себе в твоїх очах,
І шалена пристрасть у серцях.
Добре все, бо я знайшла тебе,
На душі так солодко тепер.
Свидетельство о публикации №119071604959