Корали
Його самі ми збудували.
Відчули серцем ніжний дотик,
І чистий звук у кожній ноті.
І світ навколо знов засяяв,
Всі почуття вмить водограєм.
Приспів:
І вже не треба слів,
В словах немає правди.
Зігріти ти зумів
Любов в душі назавжди.
Я не рахую днів,
Усі ці дні важливі.
З тобою ми одні,
Одні такі щасливі.
І гріє сонце знов сильніше,
У нас є все, і, навіть, більше.
Душа кохання лиш бажає,
Теплом своїм світ захищає.
І крила розкриває віра,
Два птаха в небі, все без міри.
Свидетельство о публикации №119071604955