Петро й Павло
І його віра ,наче камінь бо тверда.
Його наука – дуже- дуже слушна,
І віру цю не знищить і орда.
Петро й Павло – апостоли Ісуса,
Його два учні в вірі до кінця.
Коли стелю на стіл свого обруса,
То згадую тернового вінця.
Петро й Павло несли людям науку,
Несли ту віру,що їм дав Христос.
І бачили Христовую ту муку,
І те пророцтво , що з Христом збулось.
Страчені вони обидва в Римі,
Загинули у муках обидва.
Але у вірі до кінці ж бо нескоримі…
Й служили Господу не місяць і не два.
12.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119071600332