Мить пiзнання
Скінчивши ріст чи підростаєш,
Тут головне щоб сам відчув,
Що ти ще можеш, ще бажаєш.
Ростеш, світ бачиш, пізнаєш -
І як би добре не старався
Не охопиш все, не обіймеш,
То ж вдовольнись, що намагався.
Мить пізнання - щаслива мить
В дитинстві, юності, під старість,
Це те, що спонукає жить,
Що нам не все уже дісталось.
Живи і пізнавай щодня
Плекай мету, надію, мрію,
Прийдуть уміння і знання
І ти задумане посієш.
15.07. 2019 р., Київ
Свидетельство о публикации №119071503838