Екстаз
Людей, з лапшою на вухах.
З розкатаною йдуть губою.
Від пропоганди, що в медах,
Знесло далеко людям дах.
Пасуть народ, стрижуть і доять,
Ми для панів всього лиш гої.
Верхи так нас завеличали,
Провладний клас вони зачали,
Скотин у профіль і в анфас.
Брехні поля, весь глузд покрили,
А кості землі удобрили,
Тому й родючі ті у нас.
Ділили люд на лівих, правих,
Не бачив світ таких іуд.
Язик їх злий в устах лукавих,
Водив уми людські у блуд.
Вели у Рашу чи Європу,
Давав вказівки дядько Сем.
Єдем пророчили холопу,
Мол скоро-скоро заживем.
Та гнали в пекло клептогархи
Боліли виї від ярма.
Ще й в глави, смі лили помиї,
Їх павутина мізки криє,
А душі огорта дурман.
Тарифний геноцид зробили,
Реформи зверху придавили,
Бюджет допилюють куми.
Офшори шекелем набили,
Пливуть потоки їм з війни...
А ми кричали:"Слава Слава",
Бо пропаганда їх стоглава,
Пустила в душі метастаз.
Без сил лишила та отрава,
Ввела в дрімучий злий екстаз.
Свидетельство о публикации №119071500377