what you want...

И Пустоту свою — Мы — запивали Вновь,
Напитком — под Названием — Любовь,
И мало было — Нам —  Его всегда,
И Градус... — и на Дне — его Вина...

.................... close your eyes & just catch the groove
.................... take control of, take it off...
.................... just set me free, inject your soul
.................... right by now, reset your clock...

© Olga Karpilova  «what you want...»


Рецензии