Дочекаюся зливи, вiдкрию вiкно

Дочекаюся зливи, відкрию вікно,
і нехай залітають до хати краплини –
у бажанні дощу я не сам, не єдиний,
бо у мене в обіймах – та, хто заодно.

Ми на зливу чекали із нею удвох,
дочекались і разом вікно відкривали,
нам із нею найдужчої зливи замало,
нам дарує цю зливу усміхнений бог.

Усміхається бог, усміхаємось ми –
кожній краплі, що б'є у обличчя і груди.
Так у зливу із нами було, є і буде –
злива щастя знаходить своє між людьми...


Рецензии