Краса Карпат
Де Тиса , що виходить з берегів,
Там вся краса Карпатської природи,
І чути всюди там пташиний спів.
Де Дністер , Свіча якого напуває,
І Лімниця , і Бистриця також,
І де той Прут , який притоки має:
Рибницю,Пістинську й Черемош.
То праві є притоки ,інші –ліві.
Красиві…красивезні ріки ці.
А до краси цієї чуєм співи…
Купатись в ріках – наче в молоці.
Куди не глянь –краса є неймовірна,
Ніде такої в світі більш нема.
Тому і я своїй країні вірна:
Тут народилась і живу тут недарма.
12.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119071208851