Минаэ день
Йде до завершення іще одна доба.
Та оптимізм творить не пропадає,
Хоч кожен день – якась…та боротьба.
Минає день , а наче лиш почався,
Неначе щойно сонце блиснуло в вікно,
Та не помітно він пробіг , промчався,
І був таким, немов п’янке вино.
Минає день…не встигнув озирнутись,
Як сутінки почали вже спадать.
Та він назад не зможе повернутись.
«Я повернувсь…»,- не зможе він сказать.
Минає день , минає , не чекає,
Ні на хвилинку він ніде не забаривсь.
І так життя , як день один минає,
Та головне –щоб жить не запізнивсь.
Минає день ,ніщо його не спинить,
Ніхто його не вмовить почекать,
Й дверей йому ніхто ж бо не зачинить -
То ж жоден день не варто марнувать!
11.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119071200143