Колосяться жита
Колосяться вони на вітру.
Край дороги над ним тополі.
Таке ж бо життя їх в степу.
Колосяться жита в чистім полі,
Наливається золотом хліб.
Дозрівають вони вже поволі,
Й зберуть їх вже скоро у сніп.
Колосяться жита в чистім полі,
Наче золото скрізь розлилось.
Всюди воно в видноколі.
Колосся сповна налилось.
Колосяться жита в чистім полі,,
Це – золото наше святе.
Скоро з поля вже буде в коморі
Все збіжжя оте золоте.
11.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119071105560