Вже зозуля в лузi вiдкувала
І років не буде більш кувать.
Вона навіть до саду прилітала,
Щоби мені про вік мій нагадать.
Вже зозуля в лузі відкувала -
Не чуємо кування вже її.
Вже полетіла,вже помандрувала,
Та ще щебечуть у садочку солов’ї.
Вже зозуля в лузі відкувала.
Почуємо її вже через рік.
З куща на кущ вона перелітала,
І кожному кувала рокам лік.
Вже зозуля в лузі відкувала,
А чули ми кування защораз.
Та чи насправді всі роки вгадала,
Чи перекує їх всім ще раз?
Вже зозуля в лузі відкувала,
Закінчився кування в неї час,
Та залишиться в лузі ще б бажала,
І накувать комусь років хоча б ще раз.
11.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119071100378