Бережи

Бережи її як понад усе,
бережи любов що тобі дає.
Душу рідну плекай, її бережи.
Обіймай коли тяжко, обіймай завжди.
Як світло єдине, що дає шлях вночі.
Без тебе я блукав би, стежками в нікуди.
Надихай та твори.
Крізь вогонь і вітер, собою заслони.
Ритм сердець відчуй, наше вічне кохання.
Бережи та цілуй, ніби в останнє.
Промов слова, ті що йдуть від душі.
Як понад усе, бережи її.


Рецензии
Красиво звучит!

Улекса фон Лу   20.07.2019 16:19     Заявить о нарушении