Кошачий язык приходит с травкой...
Тепер зi мною
навiть кiт не
розмовляе..."
Юмор из "Одноклассников"
Таки почну курить
травичку знову:
Щоб знову розумiть
кошачу мову...
Вже назбирав я
коноплi мiшок,
Знайомих я котiв,
I iх кiшок...
Свидетельство о публикации №119071007986