Самостiйники
Скрізь в Союзі друзів мав,
В колективі сильнім, дружнім
Граніт науки торував.
Був успішним, не ледачим,
На переднім краї,
«Видавали якнайкраще»,
Добре заробляли.
У Москві частіш, ніж вдома,
По республіках, містах
І скрізь друзі та знайомі
По роботі й по гостях.
Авторитет, повага, слава
Та медалі й ордени ….
На відродження держави
Всі приречені вони!
У трусах одних лишуся -
Самостійним хочу буть!
Сам собі в собі явлюся
На державницький свій путь!
До монгольської навали,
Опісля - в диму століть
В гени наші вкарбували:
В Незалежній хочем жить!
Чи монголи, чи литовці,
Чи поляки й росіяни -
Скрізь боролись наші хлопці,
Рвали пута і кайдани!
Не втішайтесь, воріженьки,
Що нас вдасться роз’єднати:
За свою Єдину Неньку
Будем всім горлянки рвати!
*Фото з Інтернет
10.07. 2019 р., Київ
Свидетельство о публикации №119071004430