Дяка

Я дякую за тебе Богу,
Що освітив тобой мій шлях,
За мій неспокій і тривогу,
Молитву на моїх вустах.

Мій сину! Радосте і втіхо!
В усіх негодах опертя!
Молюся трепетно і тихо,
Тамуючи серцебиття.

Я вдячна татові твоєму
За щедрість серця і Любов,
За те, що у житті моєму
Є плоть від плоті, крові кров!

Я дякую тобі за тебе,
За те, що ти у мене є!
В тобі високість мого неба,
Вся сутність і єство моє!

Я дякую собі за тебе,
Що привела тебе в цей світ,
Душі натхнення і потреба -
В тобі продовжився наш рід.

Я дякую тобі за диво
Продовження в новім житті:
Онука, ніжна та красива, - 
Прискоренням в серцебитті!

      м. Донецьк, 07.07.-10.07.2019


Рецензии