Culture it is not knowledge

Culture it is not knowledge,
Culture is in attitude and action ...
Intelligence shows culture ...
Therefore art should increase culture
By mastering the story ...

09.07.2019 Zoja Sperstad

Культура это не знание,
Культура в отношении и действии ...
Интеллект показывает культуру ...
Поэтому искусство должно повышать культуру
Осваивая историю ...


09.07.2019 Zoja Sperstad


Рецензии