Seara albastra
К И Ш И Н Ё В
(Mold.)
Ce mult asteptam seara albastra sa vina,
E de nespus,
in doi sa sorbim sucul dulce-al iubirii,
Ce curge, ce-a curs.
Pe cerul senin stralucesc mii de stele,
Iar al lunii sarut,
Ne indeamna sa mergem spre Calea Lactee...
Visasem doar mult.
Spumega vinul in bacale zglobiu,
in seara albastra cu cer azuriu...
La ea am visat,voi sa stii,
Iubirea ne poarta pe-ale ei nostalgii.
Cit de frumoasa arati seara aceasta
si eu ma infior,
Cuvinte nu am sa-ti vorbesc ca-mi esti draga,
Ce mult te implor...
Esti unica-n lume de cine ma leaga,
Al vietii amor.
Numai cu tine o viata intreaga,
As trai-te ador!
Свидетельство о публикации №119070908555