mama told me...

Капля Сознания .испаряет. Разум Желания...

.......................... be careful what you do
.......................... 'cause it comes back around
.......................... you'll love it you'll hate it
.......................... but honey please don't waste it...

© Olga Karpilova «mama told me...»


Рецензии