Холостий порох
Хоч Славу голосно кричав.
Він навіть слізно гімн співав,
Та жадібність його здолала,
А думав що її здолав.
Ридали всі порохолюди,
Із горя навіть напились.
Тату "Рошен" собі на груди,
На спину лик петра іуди,
Не забувать його клялись.
Як спав петро, кошмари снились,
За те що він кошмарив люд.
Не бачив той таких іуд,
Щоб чорт його забрав, молились,
Давно його у пеклі ждуть.
А він в Іспанію зібрався,
Кориди падло захотів.
Ще й на Мальдіви собирався,
Бо відкупитись сподівався,
Молив всіх томосних попів.
Усе петрушка суши весла,
Суши попутно сухарі.
Бо Правда вбитая воскресла,
Тобі петлю Вона піднесла,
І на жнива йдуть косарі.
Свидетельство о публикации №119070906413