Пидодвиж
Про Вакаршенка я кажу.
У раду знов пройти зібрався,
Без бою Славка не здавався,
Голосувать уже біжу.
Бо каже заведе нас в НАТО,
Щасливим буде батько й мати,
В Європу швидко приведе,
Європа буде нас кохати,
Уже там пів країни жде.
Продовже пороха він діло,
Нас інтегрує до кінця.
Кінець той із шіріньки й в тіло,
Славуня робить це уміло,
Ще й задній міст в Славка-співця.
Ото в натурі підорада,
Ще й спікер-даун паубій.
Верховная підозасада,
Ляшку партнери точно нада,
Прибора треба дирці тій.
Всі ліберасти й підократи,
Віддали совість у офшор.
В них шоколад, в країні мор,
Про це ніхто не буде знати,
Відмаже Луцик-плокулол.
Такі оце мандатоносці,
Недоторкані королі.
Дроблять вони країни кості.
Свого народу переможці,
Це Слава, Слава Сомалі!
Свидетельство о публикации №119070906388
Хотя они уже и "сбитые лётчики", но...
В перечне жанров есть и "стихи на других языках". Мне видится, что лучше помечать вірші так. Иначе заглавия стихов иногда не понятны загалу.
Гараздів
Юрий Заров 30.11.2019 22:40 Заявить о нарушении