Нас не розлучать
Ані небо, ані земля,
Ані чужі випадкові
Всесвіту дивні поля.
Вітер, грайливий пройдисвіт,
Каже нам "тільки вперед!",
Літа зворушливі іскри,
Сонця яскравий багнет.
Це - урочиста посвята.
Це - феєрверк всіх долин,
Це - нескiнченнеє свято
Й радості чистий полин.
08.07.2019
Свидетельство о публикации №119070900385