Найдоржча людина

Подаруй мені зоряні ночі,
Та кохання мені подаруй,
Серце втомлене зустрічі хоче,
Поцілунком своїм зачаруй.
Щоб була ти у серці єдина,
Шлях у темряві, нам освіті,
Найдорожча у світі людина,
Моя мрія і ласка, це ти.

Де б не був, я ти завжди зі мною,
У думках, я за тебе молюсь,
Ти людиною будь головною,
Там де ти не заплачу, сміюсь.
А сміюсь, як маленька дитина,
Що ніколи не вірить журбі,
Все для тебе і кожна година,
Моє серце належить тобі.

Поцілунки твої на світанні,
Ніби сонце зігріли мене,
Найсолодші дарунки в коханні,
Щастя вірне, небесне й земне.
Подаруй, мені сонячну ласку,
Поряд будь біля мене завжди,
Дуже вдячний тобі за, цю казку,
Ти, мене за собою веди.


Рецензии