Дзвiн скликаэ на молитву
Сьогодні ж бо неділенька свята.
Залиште справи і усю гонитву,
Впустіть у серце віру і Христа.
Скликає дзвін…видзвонює , скликає,
Запрошує до храму нас прийти.
Господь у храмі нас завжди чекає.
Зумійте час для цього віднайти.
Скликає дзвін , відлуння віддається.
Скликає нас до церкви защораз.
Щоби не йти – хай думка не крадеться.
Знайдіть для цього у неділю час.
До церкви дзвін скликає на молитву,
І так бува у свято кожен раз.
Завершуйте з думками свою битву.
До церкви йдіть – дзвін кличе раз у раз.
07.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119070804143