Люцерна i небо
І прапор разом утворили.
Кольори мені рідні,вони не чужі,
За них українців гнобили.
Люцерна і небо воєдино зійшлись.
Таке тільки в нас може бути.
Недаремно вони у природі знайшлись,
Не можна красу цю забути.
Люцерна і небо – одне полотно,
Яке нам нагадує прапор.
Кольори поєднались ці дуже давно,
Й не роз'єднує їх навіть вихор.
Люцерна і небо…ці два кольори…
Так вдало вони поєднались.
Защораз в уяві це все відтвори,
Й покоління щоб всім цим пишались.
Люцерна і небо…золото й синь…
Чи можна придумать що краще?
Такая краса –куди оком не кинь,
Й для символіки це є найкраще.
05.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119070804006