Хоч куди
Скоріше забирайте нас!
Спереду, можна ззаду взяти,
Благаєм на колінах Вас.
В Америку візьмете може?
Пятьдесят первий будем штат!
Поможем Вам і Ви нам тоже,
Росії зробим шах і мат!
Беріть у Турцію Реджепе!
Нам Томос, Варфолом надав.
Скріпив навічно наші скрепи,
Під ризу праведну узяв.
Візьміть в Китай! Ми браття давні!
Хоч Ви й далеко є від нас.
Із жовтим прапор наш державний,
Один в один під жовтих Вас.
Ми незалежі чесне слово.
Госдеп таки не дасть збрехать.
А МВФ то випадково,
І газ щоб тіло зігрівать.
Всупить давно кудись ми хочем,
Та лиш вступаєм у лайно.
І влада нам про рай пророче,
Та тягне як завжди на дно.
Свидетельство о публикации №119070803725