Плоди
Розкол розколотих гряде.
Таки на старті зразу фініш,
Дід Філарет базар веде:
"Та церква томосна залежна,
Під турка козаки лягли.
Неволя то таки безмежна,
Ще й в мене куколя зняли.
Це ж потрошенко хряк барижний,
Такую "церкву" замутив.
Мол томос супер-дивовижний,
А сам мене пренадурив".
Під вибори мутили двіжло,
Мол триста літ чекали ми.
Та от з усіх дирок полізло,
Зашквар такий що аж димить.
Залежність наша є тотальна,
Європа, МВФ, Госдеп.
Хоч Слава громкая кричальна,
Та це халепа із халеп.
Така от "церква незалежна",
Стамбульський наш патріархат!
Кругом залежність є безмежна,
За разом раз нам шах і мат.
Бо ж по плодам про древо судять,
Вже визріли брехні плоди,
З'їсиш його, відразу нудить,
І ні туди і ні сюди.
Свидетельство о публикации №119070803716