Козацьк нащадки
Щоб євро-долари врожаєм,
Піднімимо Євросоюз.
Хоч нам завжди дає гарбуз,
Та ми надію не втрачаєм.
Безвізу раді вольні діти,
В Євротеренах спини гнем.
Дідів забули заповіти,
На чужині ми мрієм жити,
І хай своє горить вогнем.
Сім'ю кормить ти скажеш треба?
Та діти без батьків ростуть!
Причин багато аж до неба,
Та совість мабуть їсть ганеба,
І чорне - білим всі зовуть.
Туди поїдуть діти ваші,
Щоби дітей своїх кормить.
Заселять пришлі, землі наші,
Багаті ті як повні чаші
За шекель хочуть їх купить.
Патріотизми зараз в тренді,
Кумир нам захід та ЄС.
Взять суші та запити бренді,
Макдональдз, пепсі на вікенді,
Прошили наш психогенез.
Раби від честі незалежні,
Про ту волаємо давно.
Нас дурять тихо, обережно,
Бо ми вже від брехні залежні,
Таке панове от воно.
Свидетельство о публикации №119070803652