Пропагандобот
Сльозами берег омива.
Нема верби, дворці високі,
Від вілли яхта відплива.
Накрали грошей у народу,
Жирує втішно деклараст.
Мандатну він купив свободу,
Офшори передавши в траст.
Вовки володарюють нами,
Народ тримають за рабів!
Ростуть могили бур'янами,
Ростуть мільярди у катів.
Іуди нами заправляють,
"Ганьба"-кричать мабуть діди,
Де Слава?Та її не має!
Лиш день за днем дають біди.
За газ платить натурой будем,
Від холоду не здохнуть щоб.
Койоти правлять нашим людом,
Плюють нам в очі і на лоб.
Нас корме смі брехнею справно,
Гуляє деза по умам.
Біліло біле, ось, недавно,
Тепер чорніє чорне там.
Один на одного війною,
Людей стравили як собак.
Для них не люди ми а гої,
І душі оптом за пятак...
Прийшли вже нові заправляли,
"Прийде весна посадим всіх!"
Та дали шекелів рішали,
Сіон в душі єднає їх.
Мовчать про те що говорили,
Як шаурми набрали в рот.
Та свято віре їм Гаврило,
Такий от пропагандобот.
Свидетельство о публикации №119070803626