Кандидати- не дай Бог

Вибори у раду скоро,
Передвиборчий дурдом,
Брешуть падли напролом.
Знатнії вони актори,
Нам наобіцяють гори,
Та виконувать їм влом.
Каже Пітер Побрешенко:
<<Вас в Європу приведу!
Щоб ви жили хорошенько,
Пригорщу вам а не жменьку,
Буде все у вас в меду>>.
Вийшла Хитрошенко Люлька,
Піплу почала  трусить,
Чеше складно, гоне тюльку,
Навіть може голосить:
<<Любі мої, милі мої,
Я усіх кахаю вас!
Хто пасе - той стадо доє,
Ще й стреже те про запас.
Кали стану президентам,
Зразу буде благадать!
Газ в ціні впаде маментам,
Зуб даю, чи косу дать?>>
Рабінідзе з Койком в тємі,
"За Бриття" у раду йде.
Ще Змішко щокастий дєман,
"Мило й шерсть" в мандат веде.
Ну а Вакаршенко Клава,
Підо "Волос" продвига.
З уст його луна пурга,
Популізму просто лава,
Мінчука Клавко слуга.
Тут з'явився Зюволодя
Наче джокер з рукава.
Його плюще Зютрава,
Стала вовкі у пригоді,
Винесло мозги в дрова.
<<КУ! Пановнії шанове,
Ой звиніть, промазав,Зе!
Маю я дорожку-дзен,
Як нюхнеш- життя казкове,
Станеш ти як супермен.
Коломийко допоможе,
Міліярдів намутить.
Шаре він гешефтить,може,
Яхве і хабад поможе,
Буду вам уми смішить>>.
Йде скоти жатва за вами!
Шар червоний вже летить;
Над селом та над містами,
Полем, лісом та мостами,
Будете за все платить.
Амінь.


Рецензии