Птах крилам своiм довiряэ
А не гілці ж бо , сів на яку.
Віру в крила свої тільки має,
Й має сильну її , не хитку.
Птах крилам своїм довіряє,
Й не надіється він на когось.
Бо впевненість в собі він має.
Від початку ж бо та повелось.
Птах крилам своїм довіряє,
Й цьому варто повчитись в птахів.
А людина все винних шукає,
Й виливає на інших свій гнів.
Птах крилам своїм довіряє.
А кому довіряємо ми?
Якщо вітер гніздо розбиває,
То рятується птах лиш крильми.
Птах крилам своїм довіряє.
А де віра у себе людей?
Чом птаха ніщо не лякає,
Й нема в страха великих очей?
Птах крилам своїм довіряє.
Хай людина повчиться в птахів!
Хай голосу свого спитає
Й не бачить в усіх ворогів!
06.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119070607504