Henry James Byron. Epigram. Military

На военных.

Ремень подтянут, так силён и брав боец:
Разнуздан - дисциплине и конец.



*********************************
Military.

Smart soldiers like to be well tightened in:
Loose habits would destroy all discipline.

(Henry James Byron.)


Рецензии