Sir John Harington, Epigram. Of Fortune

О Фортуне.

Фортуна, говорят, осыплет многих просто:
И всё же ввек не даст иному вдосталь.



**************************************
Fortune, men say, doth give too much to many,
But yet she never gave enough to any.

(Sir John Harington, Epigram. Of Fortune.)


Рецензии