Ти моя неймов рн сть
І тебе загадав с зорепадом
І давалось так легко, все те що хотів,
Ти лиш танула в снах з снігопадом..
Приспів:
Ти моя мрія, ніжна кохана
Сама чарівна, сама бажана
В посмішці щастя, в подиху вірність
Ти - моя неймовірність.
Я чекав наяву ту омріяну мить,
Як зустріну твій погляд між інших,
Відчував як в розмові наш голос тремтить,
Але знову збувалась лиш тиша.
Приспів:
Ти моя мрія, ніжна кохана
Сама чарівна, сама бажана
В посмішці щастя, в подиху вірність
Ти - моя неймовірність.
Я пройшов сто шляхів, серед безліч зірок
Я впізнав ті омріяні очі,
І здійснилась одна з чарівнішик казок,
Та що снилась мені в зимні ночі.
Приспів:
Ти моя мрія, ніжна кохана
Сама чарівна, сама бажана
В посмішці щастя, в подиху вірність
Ти - моя неймовірність.
Свидетельство о публикации №119070600155