Подих Земл

Віє мій Вітер – віє у полі –
В ньому Сила рідної Долі.
На Вкраїні пісні заспівають –
Тому Щастя завжди зустрічають.

Земле моя – ти усіх зберегла –
Матінка рідна, Життя нам дала!
Доля з тобою – її ти дала –
Ми – твої діти, ненька моя!

Ми народилися світлом в тобі –
Вітром наповнила подих мені,
Сяйво небесне палає в очах –
Співом Душа розквіте в небесах.

Вітре мій ясний – ти подих Землі –
Щастя моє і вся Доля – в тобі,
Ми – твої діти, квітуча Земля!
Ти – мати мила, Вкраїно моя!


Рецензии