Пану Любов
І в тім небі я жив та кохав,
Зіронька світла сяє моя,
Я серцем твій – ти – красуня моя.
Сокіл ясний із лебедем в стать,
Вранці злетіли – в них є благодать,
В світі тім яснім панує любов,
Та їх серця будуть дружнії знов.
Тут наді мною хмаринки летять –
Вони в повітрі красою тремтять,
З нами в коханні співає Душа –
Лине до тебе світлом вона.
Свидетельство о публикации №119070506085