Вiддзвенiв вже перший мiсяць лiта
Віддзвенів дзвіночками в полях.
Скошена трава ,дощем прибита…
Таким коротким був його той шлях.
Віддзвенів вже перший місяць літа,
Він шумів дощами защораз.
Садовина тим дощем омита,
І намок сусідський перелаз.
Віддзвенів вже перший місяць літа,
І не під силу ж бо його вже повернуть,
А звечора , вночі і зранечку вдосвіта
Гру коників в траві ще можна чуть.
Віддзвенів вже перший місяць літа,
Дзвенів же він на всякі голоси.
І так бува після весни щоліта…
Та дарував він безліч нам краси.
Віддзвенів вже перший місяць літа.
Шкода , що дуже швидко так минув.
Та ще луна в Карпатах десь трембіта,
І липень в один вус уже подув.
04.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119070500241