Червень вже в минулому тепер
І саме червнем воно віійшло , ввірвалось,
А далі червень вже в минуле віднесло,
Й від нього вже нічого не зосталось.
Червень вже в минулому тепер,
Так непомітно збіг , минув , пронісся.
Навіть сліди всі за собою стер,
Хоча заходив в сад і на узлісся.
Та календар листок перегорнув,
Й назавжди вже із червнем попрощався.
Навіть сам цього він не збагнув,
Що ще й без червня він тепер зостався.
Минув вже червень , наче одна мить.
Ще вчора був – сьогодні вже немає.
Не марнувать ні дня , а й треба жить,
Бо так , як червень , все життя минає.
01.07.2019 р.
Свидетельство о публикации №119070500015