Мово моя...

      ***

Мово моя солов`їно!
Жива i в гарматах вiйни!
Пiлати i простолюдини
Волают одне лиш: «Розпни!»

Ти Нiною Матвiєнко злiтаєш –
Поранений птах!
І голосом рiдної неньки
Лунаєш в розбурханих снах…

31 травня 2019 року.


Рецензии