В дпускаю журавля

 
Знову осінь, холодна земля,
Але з долею в карти не граю,
Відпускаю, свого журавля,
Я у вирій до теплого краю.
Полети, власні крила зігрій,
Хай вгамується серце шаленне,
Про кохання у вирії мрій,
Повертайся весною до мене.

Скоро буде холодна зима,
Я залишусь, одна за снігами,
Перебуду негоду сама,
Та не станемо ми ворогами.
Коли сонцем зігріта земля,
Одягатиме листя зелене,
В гості знов запрошу журавля,
Щастя власне знайди біля мене.

Так буває на грішній землі,
Не внести у природу поправки,
Відлітають кудись журавлі,
Залишаються вірні журавки.
Дочекаюсь свого журавля,
Вірним серцем зігрію весною,
Буде сонцем зігріта земля,
Світ кохання заповниться мною.


Рецензии
Замечательное стихотворение, Виктор,на украинской мове. С тёплышком я.

Марина Владимировна Свиридова   04.07.2019 12:47     Заявить о нарушении
спасибо Мариша ты настоящий друг всего тебе доброго

Виктор Худаков 4   04.07.2019 22:06   Заявить о нарушении
миха не смогу прийти сижу дома с поломаными ребрами.

Виктор Худаков 4   05.07.2019 21:20   Заявить о нарушении