Задзюркоче водичка жива
Промовляє до нас Боже Слово:
До Спасителя, друже, іди!
Він чекає на тебе з любов’ю.
Дасть спасіння тобі Божий Син,
З Ним щасливим ти станеш навіки,
І побачиш, як з вічних вершин,
Потечуть животворії ріки.
Напуваючи людські серця,
Вони спрагу вгамують духовну.
І прославлять від серця Творця,
Ті, лишив хто дорогу гріховну.
Задзюркоче водичка жива,
Оживить все засохле навколо,
Бо Ісус, Той Хто чинить дива,
Не міняється справді ніколи!
~ДЛВ~
Свидетельство о публикации №119070300008