М й В тре, м й Вогню...

Мій Вітре, мій Вогню!
Мій Батько рідненький!
Тобі я співаю
Із Землею рідною ненькой!
Палаю, і Силою
Я розгоряюсь по хмарах,
Живу, відчуваю
Потужний твій замах.

Мій Вогню – в тобі
Розкриваються крила!
Мій Вітре – в тобі
Розливається Сила!
Повітряний подих
Мене наповняє –
Життя моє сяйвом
Та Силой палає!

Я мріями, Вітре,
Тебе надихаю,
Завжди ти могутній
Та мудрий – я знаю!
Дерева тобі, Батьку,
Славу співають,
І ми, твої діти,
Шану складаєм!

Вранці вже сяють,
Мов жар, наші очі,
Вогнем прокидаємось –
Немає вже ночі.
Сонце промінням
Мене зігріває –
Батьку! Це серце
Тобою палає!


Рецензии