Карпати кличуть
І манять всіх чудовою красою.
Вони прекрасні влітку й в заметіль,
Й потішать всіх Говерлою , горою.
Карпати кличуть , кличуть і зовуть,
І дарувать готові насолоду.
В Карпатах бере початок Прут,
Й Черемош всім покаже свою вроду.
Карпати кличуть звуками трембіт,
Та й вівчарі готові вигравати.
Росте в Карпатах всюди вогнецвіт.
Чистим повітрям раді напувати.
Карпати кличуть з радістю усіх,
Де падають на землю срібні роси,
Де поранками дим клубочиться з-під стріх,
І чуть ,як косарі клепають коси.
Карпати кличуть , манять ще здаля,
Готові ніжно взять в свої обійми.
І почуватись в тих обіймах , мов маля,
Але душею залишатимешся вільним.
28.06.2019 р.
Свидетельство о публикации №119070300164