Метелик барвистий

Метелик барвистий жив-сумував,
Зустрічі з квіткою  дуже чекав,
А коли вже красуню серед квітів впізнав -
Сів ніжно на неї й  цілував , цілував…

Метелик барвистим крильцем махнув,
Про квітку – красуню пам’ятав , не забув.
Прилетів , привітався , торкнувся  її,
І крильці докупи звів він свої.

Метелик барвистий на квіточку сів
Й  цікаву історію  їй розповів
Про те , як  без неї  весь  час сумував
І  зустрічі знову  дуже чекав.

Метелик барвистий  зустрічі рад,
Щодня він  тепер прилітає у сад,
Танцює танок , звеселяє її,
Й  таємниці завжди довіряє свої.

Метелик  барвистий зробив  реверанс,
Захотів  танцювать і співати романс.
В любові він  квітці  зізнатись хотів,
Тому знов до квітки в садок прилетів.

28.06.2019 р.


Рецензии