Ранок сяйвом затремт в

Ранок сяйвом затремтів,
Та Зорі радісно палають,
Нічка спатоньки пішла,
Промінь сонця прокидає.

Під берізкою ставок,
А в небі гукають лелеки,
І надворі стоїть весна,
Співає в висоті далекій.

Твоїх очей я не боюсь –
Твоїм я голосом пишаюсь,
Моя квітуча ти Весна –
Тобі завжди я посміхаюсь.

В розлуці був з тобою я,
Але ти знов прийшла до мене –
Красуня-дівчина – Весна,
Співаю я пісні для тебе.

Квітами радості дивлюсь
Та Сонечко в долонях сяє,
А в серці буде трохи грусть –
Бо влітку ти завжди зникаєш.

А зараз, серденько – зі мной,
І ранок сяйвом зустрічаєм,
А потім, крилами змахнув,
Мене самотньо залишаєш.

Ранок сяйвом затремтів,
Та Зорі радісно палають,
Нічка спатоньки пішла,
Промінь сонця прокидає.


Рецензии