Кайдани зривайте
Влада, як собака, нас брехнею пхає.
Щоб ми розгубилися, та їх накормили,
Щоб ми всі брехнею у кайданах жили!
Мито нам придумали, врізали податки,
Ніколи щоб не мали ми більш свого достатку!
Люди! Піднімайтеся! Кайдани порвіть!
І вражою кровію землю окропіть!
Цю брехню засуньте їм назад у пастки
Шахраям віддайте їхнії напастки!
Скільки ж нас обдурювать зможуть і ламати?
Скільки ж ми дозволимо себе замарати?
Люди! Піднімайтеся! Кайдани зривайте!
Гордо свої голови в небо підіймайте!
Треба жити вільно – Правду шанувати!
Щоб Душа співала та могла літати!
Свидетельство о публикации №119070205058