Серце в долонях
І шляхом Долі злітаю я.
Ти – моя люба, моє серденько,
Моя кохана – Зоря моя!
Хай хмари в небі та вітер віє,
Та хай висока іде волна,
Я тебе знаю – ти в моїм серці –
Тобі співаю, Весна моя!
Твоя красуня – берізка світла
В зеленім гаї зашепотить…
Розповідає про світлу Долю –
У неї в посмішці Душа тремтить.
Як розквітає Життя та ранок –
Мене на хвилях несе Дніпро,
І хоч в розлуці зустрів світанок,
Я знаю – щастя моє зросло.
Весна розквітне чарівним сяйвом,
І запалає у серці жар,
Як сокіл в небі Душа літає
Казковим світлом моїх Стожар.
Свидетельство о публикации №119070205053