Tirval II

Leamto geri ula ambe
Ek Zot, ek Zot larbe!

Mulfatre resa kal aptera,
Lardot, lardot sel urdimera!
Os aler sergo kal bozorgi,
Us rine mola ek puedundi.

Rin! Rin telsi ker polon!
Rina altardo, elseti amo...
Rinambat ef guli
Rinamro ef mazi
Os rimbut sel tergastertuazi.


Рецензии