Для мене

Для мене, в Тебе часу не бракує,
Твоя рука протягнута спасати!
Я вірю, що мою молитву чуєш!
Турботливий, Ти мій небесний  Тату!

Я впевнена: з Тобою - у безпеці,
Хоч стрінуть часом труднощі дочасні -
Мені спокійно й затишно на серці.
Зі мною Ти! І в цьому моє щастя!
~ДЛВ~


Рецензии