Як хочеться почуть вiйнi кiнець!
ВЖЕ ОКУПАНТ ПОКИНУВ УКРАЇНУ!
ПЛЕТЕМО ПЕРЕМОГИ МИ ВІНЕЦЬ,
Й НІКОГО НЕ КЛАДУТЬ БІЛЬШ В ДОМОВИНУ!»
Як хочеться почуть такі слова,
Щоби вони звучали всюди – всюди,
На згарищах щоб знов росла трава,
Й щоб більш не гинули за Україну люди!
Як хочеться почуть Вкраїни гімн,
На тому клаптику землі , що відстояли.
Щоб більш ніхто не рушив наших стін,
І щоб в боях вже більш не полягали!
Як хочеться почути : « Я ЖИВИЙ!
ХОЧ КОЖЕН РАЗ ДИВИЛАСЯ СМЕРТЬ В ОЧІ…»
Захиснику , ти всім нам дорогий,
І вдячні за спокійні дні і ночі!
Як хочеться почуть : « ВІЙНИ БІЛЬШЕ НЕМА
І ПЕРЕМОГУ МИ ВЕЗЕМ ДОДОМУ!
Бо вже минула не одна зима,
Й за це подякуймо всі Господу Святому.»
29.06.2019 р.
Свидетельство о публикации №119070107788