Нiколи...
i не знаю що з цим робити.
Наче казка, липневi квiти,
а у серцi панує Лютий...
Кришталева розбита ваза...
Наше сонце зайшло за хмари.
Мабуть щастя чекали марно -
нам нiколи не бути разом...
* * *
(традиционно извиняюсь за свой украинский)
(НС - НМбС)
Свидетельство о публикации №119070107333
Олэна Суходольська 01.07.2019 21:44 Заявить о нарушении